Vi behöver Java-utvecklare!


Infoware vill ha fler medarbetare för att hjälpa våra kunder att förfina deras sociala system. Vi behöver dina kunskaper i webbutveckling, systemintegration och serveradministration. Därför söker vi nu dig som tar examen inom Systemvetenskap, är civilingenjör med inriktning IT/Data eller liknande.

Hos oss får du möjlighet att lära dig de tekniska plattformar vi jobbar med samtidigt som vi gradvis låter dig växa in i konsultrollen. På Infoware kommer du att jobba tillsammans med ett gäng specialister med spetskompetens inom IBMs sociala programvaror som lotsar dig hela vägen fram till att bli fullfjädrad utvecklare!

Vi ligger i framkant när det gäller utveckling på IBMs samverkansplattformar och jobbar med avancerade projekt inom integration och de senaste webbteknikerna – både nationellt och internationellt.

Vem är du?

Du har ett brinnande intresse för ett eller flera av dessa områden: systemutveckling, programmering, design, eller arkitektur. Du är väldigt nyfiken på ny teknik och vill gärna jobba tillsammans med andra som delar den. Du vill också skaffa dig spetskompetens genom utmanande och spännande kundprojekt.

Eftersom du kommer ha kontakt med kunder så behöver du ha god servicekänsla och förmåga att samarbeta. Svenska kan du flytande och du har goda kunskaper i engelska, då vi har en del internationella kunder.

Du vill ha ett arbete där du trivs både med arbetsuppgifter och kollegor och där du känner att du utvecklas och att du gör skillnad!

Vilka är vi?

Infoware är ett IT-företag som förändrar världen med hjälp av IBMs sociala programvaror och vår specialistkompetens. Vi hjälper våra kunder till effektivare samarbeten. Vi arbetar med allt från serveradministration till avancerad webbutveckling. Våra kunder är allt från stora internationella företag och svensk offentlig förvaltning.

Vi hjälper våra kunder med att utforma deras sociala intranät genom att integrera sociala lösningar, både i nya och befintliga system. Det innebär att vi designar, planerar, utvecklar och förvaltar kundernas sociala plattformar. Vi levererar såväl konsulttjänster som egenutvecklade produkter.

Vi är ett trevligt bolag med 30 medarbetare. Det är högt i tak, ett öppet klimat och vi håller till på Kungsholmen i Stockholm. Våra kunder vill ha mer av oss!

Varför ska du söka den här tjänsten?

På Infoware får du möjlighet att jobba tillsammans i ett gäng som älskar teknik i allmänhet och systemutveckling i synnerhet. Hos oss får du chansen att växa med uppgiften. Vi är sammansvetsade och ställer upp för varandra i alla väder. En Infoware-konsult är aldrig ensam, och behöver heller inte passa in i något fack – här kan du vara den du är och ändå passa in.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post jobb@infoware.se, eller ring Susanne Hallén på nr 08-652 17 30

Ansökan med meritförteckning (CV) skickas med e-post till jobb@infoware.se