Från stenålder till framtid – Go Social Business

Är DU den grottmänniska vi söker?

Här på Infoware gillar vi att grotta ner oss i klurigheter, och vi är övertygade att det finns fler som oss.

  • Har du ett brinnande intresse för teknik?
  • Tycker du om att lära dig nya saker?
  • Gillar du att samarbeta med dina kollegor och kunder?

Då ska du absolut läsa vidare!

När det gäller att leverera lösningar inom Social Business och kommunikation – då är vi bland dom bästa i Sverige, ja kanske i hela världen!

Den internationella delen av vår konsultverksamhet har växt förbi den svenska och den trenden ser ut att fortsätta. Dessutom har vi  egenutvecklade programvaror och appar som du kan få möjlighet att utveckla vidare.

Närmar vi oss beskrivningen av dig?

Varför ska du söka den här tjänsten?

På Infoware får du möjlighet att jobba tillsammans i ett gäng som älskar teknik i allmänhet och systemutveckling i synnerhet. Vi är sammansvetsade och ställer upp för varandra i alla väder. En Infoware-konsult är aldrig ensam och behöver heller inte passa in i något fack – här kan du vara den du är och vara en av oss.

Vem är du?

Du är systemutvecklaren, som har arbetat minst 5 år med systemuveckling och gärna provat på Java-utveckling.

Det är bra om du har erfarenhet av applikationsservrar som t ex WebSphere Application Server samt ramverk såsom Struts och Spring. Gärna om du har intresse för front end-utveckling med jQuery, HTML5, CSS3 och Dojo samt av Web services, Eclipse och SML. Har du även erfarenhet av IBMs plattformar för Social business och kommunikation så blir vi extra glada!

  • Du behärskar både svenska och engelska
  • Du vill ha ett arbete där du trivs både med arbetsuppgifter och kollegor och där du känner att du utvecklas
  • Du vill jobba på ett företag där du gör skillnad!

Vilka är vi?

Infoware är ett IT-företag inriktat mot Social Business med fokus på avancerade sociala samarbetsplattformar.  IBM är marknadsledande inom Social Business  och vi är en av deras största partners inom området. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder genom att erbjuda produkter och expertkompetens. Våra kunder hittar du framförallt hos stora internationella företag och organisationer.

Vi hjälper våra kunder med att bygga sociala plattformar genom att integrera sociala programvaror i nya och befintliga system. Våra medarbetare designar, planerar, utvecklar och leder arbetet i våra uppdrag. I vårt erbjudandet ingår även förvaltning av  sociala plattformar.

Vi är ett glatt bolag med mer än 30 medarbetare som håller till på Kungsholmen i Stockholm och centralt i Västerås.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post jobb@infoware.se, eller ring Susanne Hallén på nr 08-652 17 30

Skriftlig ansökan med meritförteckning (CV) skickas med e-post till jobb@infoware.se