Säkra upp drift av er IBM Domino-miljö med hjälp av
Infoware XpertCenter

Har ni tillräcklig beredskap och kunskap för att hantera akuta driftsstörningar i er IBM Domino-miljö?

Är era Domino-licenser optimala? Skulle ni ha nytta av en oberoende genomlysning av er licenssituation?

Vid akuta driftincidenter på IBM Domino applikationsplattform är det tryggt att kunna luta sig mot Infoware XpertCenter – där det finns flera hundra erfarenhetsår på Domino samlade under ett tak.

Behov av expertstöd är kanske störst när driften sköts av personal som ansvarar för ett flertal system och inte har specialistkunskap inom IBM Domino. Eller vid semester och annan frånvaro när driftorganisationer med få personer blir extra sårbara. Infoware erbjuder en trygghetstjänst där man som kund får tillgång till vårt XpertCenter med specialistkunskap och incidenthantering för akuta driftsrelaterade problem. Infoware XpertCenter är bemannad året om under helgfria vardagar måndag – fredag kl. 08:00 – 18.00.

Ett annat orosmoln är ofta frågan om man är rätt licensierad. Beroende på vilken licensform man använder så kan det vara obligatoriskt att mäta licensutnyttjande och rapportera till IBM.

Infoware XpertCenter kan även omfatta de licenser som behövs såväl som mätning och rapportering till IBM.

Vår prissättning bygger på att vi inte ska orsaka merkostnad om vi inte behövs. Grundtaxan är låg och i kombination med konkurrenskraftiga licensvillkor så är vi övertygade att vår tjänst spar pengar för våra kunder.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss