Vi tar hand om dina Domino-applikationer

 

Att köpa IBM Domino som en tjänst är en långsiktig, säker och kostnadseffektiv lösning för dina verksamhetskritiska applikationer. Genom att låta oss på Infoware ta ett helhetsansvar för er IBM Domino-miljö till en låg, fast månadskostnad, framtidssäkrar du dina applikationer.

IBM Domino fungerar parallellt med andra plattformar

Även om du har bytt system för e-post eller gjort andra förändringar, behöver du inte oroa dig för dina verksamhetskritiska applikationer på IBM Domino. IBM Domino fungerar utmärkt parallellt med andra applikationsplattformar. Det gör att du kan fortsätta dra fördel av IBM Dominos moderna, skalbara och säkra applikationsplattform, precis som du gör idag.

Låga fasta kostnader

Att köpa IBM Domino som en tjänst, istället för att underhålla en egen infrastruktur, är en långsiktig lösning som sänker totalkostnaden. Du får en låg, fast månadskostnad, och samtliga IBM-licenser ingår, vilket gör det hela enkelt att budgetera. Avtalen skrivs på minst 1 år och garanterar en fast kostnad under hela avtalstiden. Allt görs i nära samarbete med IBM.

Standardtjänst eller skräddarsydda tjänster

Om vår standardtjänst passar ert företag väljer du det. Annars skräddarsyr vi gärna en lösning där du antingen väljer en helhetslösning eller köper de delar du behöver, när du behöver dem. Det innebär bland annat att du kan behålla dina applikationer på ditt företags egen server – och att ni fortsätter ta kostnaderna förknippade med den. Men vill du göra det enkelt och kostnadseffektivt så flyttar du över din IBM Domino-miljö till våra servrar.

Garanterad kompetens, garanterad kvalitet

Med vår IBM Domino-tjänst kan du vara säker på att vi tar hand om ditt företags applikationsplattform och applikationer på bästa sätt. Som förvaltningskund har du garanterad tillgång till vår samlade kompetens. Ärenden och incidenter behandlas efter ett i förväg avtalat SLA.

Professionell support

Med vår IBM Domino-tjänst har du tillgång till professionell support när du behöver det, precis som det krävs för att dina affärskritiska applikationer alltid ska vara tillgängliga. Våra experter kan IBM Domino innan och utan. De inte bara ser till att applikationerna rullar, de kan uppdatera och utveckla dem, skapa nya och löser de frågor som uppstår på vägen.

Flera personer som kan din IBM Domino-miljö

En viktig skillnad mot andra molnbaserade lösningar är att du har personlig kontakt med våra experter. Du blir inte heller personberoende som du är idag, eftersom det finns flera personer hos oss som kan era applikationer och er plattform. När vi tar ett helhetsgrepp för er IBM Domino-miljö har du all kompetens samlad hos oss, så att din IT-avdelning kan fokusera på andra uppgifter.

Licensen ingår och vi ansvarar för att allt är korrekt

Att vara rätt licensierad är en utmaning för de flesta företag. Antalet applikationer förändras, användarna blir fler, ni köper nya servrar och den på företaget som har haft koll från början kan ha bytt jobb. I vår IBM Domino-tjänst ingår licenserna och vi ansvarar för att du alltid är rätt licensierad. Här kan det finnas pengar att spara, eftersom många betalar för mycket, och du undviker att vara fel licensierad och de problem det kan medföra.

Lägg er känsliga data i ett privat moln

Er IBM Domino-miljö kan innehålla känslig och verksamhetskritisk data som du kanske inte vill eller får lägga i ett publikt moln. En bra lösning på det är att vi etablerar ett privat moln hos dig och hjälper dig att förvalta det. Då får du tillgång till molntjänstens alla fördelar, men med den säkerhet och trygghet det innebär att behålla känslig data inom företaget.

Vill du veta mer? Kontakta oss