Vägen till molnet

Vägval

Infoware har lång erfarenhet av migreringsrojekt både mellan plattformar och till olika molntjänster såsom t ex IBM Cloud, Microsoft Office 365 eller SharePoint online. Vi erbjuder flera olika migreringsvägar. För att välja mest effektiva strategi gör vi en analays där vi utvärderar verksamhetsnytta, användande, komplexitet, säkerhet och plattformsspecifika egenskaper.

Helt eller delvis i molnet

Ni kan välja flera olika nivåer och vägar och vi guidar er genom varje steg. Varesig ni vill flytta delar av verksamheten till molnet och andra inte. Eller helt gå över till molnbaserade tjänster.

Slipp administration

Vill ni slippa administration helt erbjuder Infoware en förvaltningstjänst där vi tar tar hand om er plattform fullt ut. Ni har dock alltid full kontroll.

Modernisering av applikationer

Funderar ni på vad som kommer att hända med era applikationer? IBM Domino applikationer brukar vara affärskritiska och Infoware har lång erfarenhet av att modernisera komplexa varianter. Vi erbjuder utveckling, webbanpassning, avveckling och nyutveckling. Vi har ett stort kodbibliotek med återanvändbara moduler våra erfarna konsulter arbetar med. Ingen applikation är för komplicerad för att vi inte ska kunna modernisera och webbanpassa den!

Vad gör vi med de applikationer ni inte längre använder? Då har vi flera metoder att migrera datat till andra plattformar.

Licensöversyn

I samband med migrering av plattform eller applikationer kan det vara dags att se över ert licensinnehav. Vi stävar alltid efter att er migrerng ska vara så kostnadseffektiv som möjligt. Licensutgivaren förändrar ofta licensvillkoren för sina produkter och med Infowares långa erfarenhet av licensiering ser vi till att ni är rätt licensierade efter migreringen. Vi erbjuder även licenser I hyrmodell paketerade ihop med våra förvaltningstjänster. Allt-i-ett.

Våra konsulter

Våra konsulter har lång erfarenhet av flera migreringsprojekt hos stora och små organisationer och de har teknisk kompetens och djupgående kunskap om hur man både migrerar från IBM Domino/Notes till Office 365/Sharepoint, och också till IBM Cloud.

Vill du veta mer? Kontakta oss