Välkommen på frukostseminarie – Vi tar hand om dina domino-applikationer

Posted by:

headerfrukostseminarie copyVårt kanske mest spännande frukostseminarie i höst har fokus på den stora flora av Domino-applikationer många organisationer har, och hur vi kan hjälpa till att förvalta dem. Många gånger kan denna förvaltning vara utmanande för både verksamhet och IT, och vi har under årens lopp sett att det krävs agilt underhåll med korta ledtider för dessa processer. Samtidigt som IT ofta arbetar mer projektbetonat med fokus på plattformsutveckling. Vi ser också att kraven på tillgänglighet ökar från verksamheten, t ex mobilitet, ökade SLA-krav, kvalitativ support, molnmigreringar, webbifiering och integration med andra system.

Infoware har i många år jobbat med att förvalta, leverera support och utveckla våra kunders applikationer och infrasstrukturlösningar. Vi vet vad som krävs för att ta väl hand om Domino-applikationer. Vi har kompetensen – vi har engagemanget!

Vi vill därför presentera våra tjänster för operativ och strategisk förvaltning av applikationsplattformar, såväl som förvaltning av de applikationer som körs på dessa. Våra driftstjänster skräddarsys efter era behov. Vi erbjuder kompetent och kunnigt tekniskt stöd för applikationsplattformar som IBM Domino, IBM Connections, IBM Portal och IBM Sametime.

Agenda:

Vi presenterar våra tjänster för operativ och strategisk förvaltning av applikationsplattformar

Kort demo och frågestund kring XPages.

Våra seminarier är kostnadsfria och du får träffa några av våra mest erfarna och kompetenta konsulter. Du håller dig uppdaterad inom det tekniska området samtidigt som du äter en god frukost tillsammans med de andra seminariedeltagarna.
Tid och plats
Torsdag 7 november

08:00 Frukost serveras
08:30 Seminariet startar
09:10 Seminariet slut

Efter seminariet finns vi på plats för vidare diskussioner och frågor.

Infowares kontor
Kungsholms strand 123
Stockholm

Varmt välkommen att anmäla dig genom att maila oss: info@infoware.se

Antalet platser är begränsat.

Välkommen!

0

Add a Comment