Infoware sponsrar konferensen Smarta Intranät (Sveriges största event inom intranät)

Posted by:

Smarta Intranät 2013

Vi ställer än en gång ut på den mest intressanta mässan under året inriktat på intranät, Smarta Intranät som ges av Kompetensinstitutet. Dagen innehåller flera exempel ur verkligheten, med talare som berättar om sina erfarenheter hur man bygger ett bra intranät med företagsnytta.

Infoware finns på plats både i utställarbås och på scen. I båset berättar vi om hur vi arbetar med lösningar som gör din vardag lättare och om hur ni på er arbetsplats kan komma närmare varandra och dela information trots stora eller små avstånd.

På scen står bl a Ralf Larsson, Director Online Employee Engagement and Development från Electrolux. Han berättar tillsammans med Ulf Stider, försäljningschef på Infoware om hur Electrolux lyckats skapa ett framgångsrikt intranät med hjälp av oss på Infoware.

Konferensen hålls den 15 oktober på Bygget Konferens i Stockholm

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig snarast här:

Smarta Intranät 2013

Vi ses där!

0

Infoware deltar på IBM Smarter Business 2013

Posted by:

IBMSmarterBusiness2013

IBM Smarter Business är ett av årets viktigaste event inom Social Business. Under parollen Greppa möjligheterna presenterar IBM ett fullmatat program. Ett flertal experter kommer att tala inom de olika områdena, t ex social business, smarter analytics, big data, smarter commerce, mobile, cloud etc.

Bland talarna finns bl a Katarina Gospic som är filosofie doktor vid Karolinska Institutet. Katarina har skrivit boken “Välj rätt! En guide till bra beslut” som handlar om hjärnan och beslutfattande. Dagen avslutas av Teddy Goff, ansvarig för Barack Obamas valkampanj 2012.

Infoware deltar med en delegation och vi vill gärna träffa dig där!

Seminariet är gratis och hålls den 17 oktober på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Anmälan: IBM SmarterBusiness 2013

Vi ses där!

0